Middag på Skeppargatan ;D
Kockar: Christoffer och Lisa Johansson, fick även assistans av Lisa och Emelie
Idag åkte jag och Lisa ut till Lisas vänner i stockholm. Där gjorde vi i ordning en vild middag (Bakad potatis med tonfiskröra). Denna middag var både lättlagad, vild och gick fort att göra. Resultatet blev självklart kanon. Man kan jämföra det med att slicka på ett bilbatteri!
Ingredienser:
5 st bakpotatisar
2 burkar tonfisk (Fångade av vild norsk)
1 burk creme freiche
1 tub majonnäs
2 ägg
Chilisås
Dill
Salt & Peppar
Gör såhär:
Kasta ner tonfisken i en stor vit bunke, mossa sedan sönder fisken med en gaffel. När fisken är söndermossad så slevar du ner creme freichen och blandar ihop. Spruta sedan galet ner majonnäsen med röran (här finns inga gränser). Koka äggen! Spruta sedan ner några sprut chilisås i röran, smaka av! När äggen har kokat klart så mossar du äggen och har sedan ner äggen i röran. Veva ihop allt detta till en grisig röra. Krydda detta med lite salt och peppar. Sen har du ner dillen. Smaka av! Smakar det najs är det bara att servera! Smakar det bajs ska du nog ändra lite på planerna!
<3
Ännu en lyckad måltid denna gång i stockholm på skeppargatan!
tack för det!