Banan i choklad

Kock: Christoffer Rosendahl
Gästkock: Lisa Johansson

Okej, nu kanske ni tänker "men det heter ju choklad i banan". Men ikke vårt recept eftersom det är såna otroliga mängder choklad. Man kan jämföra det med att doppa en jolle i atlanten.
Desserten passar utmärkt till onsdagsmys när man tex ska kolla på Jurassic Park!

Recept för 2 kära personer

Ingredienser:
2 bananer ( Helst fångade av vild man i tropisk miljö )
200 gram Marabouchocklad ( Använd vilken som )











Gör såhär:

Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en plåt och papper ( rekommderar bakplåtspapper för att slippa brand ). Slajsa bananen i mitten men inte rakt itu ( låtsas att du är en kirurg ). Stoppa marabouchockladen i bananerna. Stoppa sedan in plåten med bananerna i ugnen. Vänta sedan 5-10 min ( 1 timme om du gillar grovt brända bananer ).
Nu är bananen i chokladen redo att avnjutas!



Citat från Lisas pappa Sören när vi tog kort med datorn: 
"Strålbehandlar ni bananerna!?"


Ät med kärlek och ge din partner ännu mer kärlek.



Kommentarer
Postat av: E M E L I E & L I S A - VÅRT LIV I EN LITEN 1:A!

va söta ni är :) och Sören är koool!

2009-09-17 @ 00:16:03
URL: http://skeppargatan.blogg.se/

RECEPT:

1 tsk av ditt namn:
Spara!

5 dl av din epostadress:

1 msk av din blogg:

Din ingrediens:

Trackback
RSS 2.0